Almanya-Fransa finali Türk hakeme emanet

Almanya-Fransa finali Türk hakeme emanet

Avrupa Şampiyonası’nda Almanya ile Fransa arasında Budapeşte Budaörsi Hidegkuti Nandor Stadı'nda cuma günü oynanacak final maçında FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

Macaristan'ın ev sahipliğindeki 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda Almanya ile Fransa arasındaki final maçı 2 Haziran Cuma günü TSİ 20.00'de oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, Macaristan'da devam eden 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'ndaki Polonya-İrlanda Cumhuriyeti, Fransa-Almanya, İrlanda Cumhuriyeti-Macaristan grup maçları sonrasındaki İngiltere-Fransa çeyrek finalindeki çok başarılı yönetiminden sonra şampiyonanın final maçına atandı." ifadeleri yer aldı.

ggg

Budapeşte Budaörsi Hidegkuti Nandor Stadı'nda oynanacak final maçında Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Milan Sutulovic (Sırbistan), dördüncü hakemliğini Milos Milanovic (Sırbistan) yapacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN