Lig tarihinde görülmemiş kavga! Parke savaş alanına döndü

Tayvan’ın profesyonel basketbol liginde Hero Bears ve Taoyuan Leopards takımları arasında oynanan maçta bitişine saniyeler kala çıkan kavgada 12 basketbolcu oyundan atıldı.

Tayvan’ın birinci basketbol ligi olarak bilinen T1’de Hero Bears ile Taoyuan Leopards arasında dün oynanan ve 120-108’lik konuk ekibin galibiyetiyle sona eren mücadelede lig tarihinin en büyük kavgası çıktı.

Hero Bears’ın sahasında oynanan maçın bitimine 1 dakika kala Taoyuan Leopards’tan Chen Hsiao-jung’un Hero Bears kaptanı Chiang Yu-an’ın yüzüne dirsek atmasıyla başlayan itişme, bir anda yumruklu kavgaya dönüştü. İki basketbolcunun kavga ettiği sırada Hero Bears’in yardımcı koçu Lin Chieh-ho, oyun alanına girerek rakip takımdan basketbolculara saldırdı.

ESKİ NBA YILDIZI DA OLAY YERİNDE

Taoyuan Leopards forması giyen 36 yaşındaki eski NBA yıldızlarından Dwight Howard da kavgaya karıştı. Neredeyse 20 dakika duran maçın ardından görüntüleri tekrar izleyen hakemler, Howard ile beraber toplam 12 basketbolcuyu oyundan attı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Howard, sadece kavgayı durdurmaya çalıştığını ve haksız yere oyundan atıldığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Lise, ön lisans mezunlarına iş kapısı! O üniversitede personel alımı müjdelendi: İşte merak edilen şartlar
Şehir hastanesinde yüksek maaşla çalışmak isteyenlere müjde! O ilde başvurular açılıyor: KPSS derdi yok!

Spor Haberleri