Lise, ön lisans mezunlarına iş kapısı! O üniversitede personel alımı müjdelendi: İşte merak edilen şartlar

Lise, ön lisans mezunlarına iş kapısı! O üniversitede personel alımı müjdelendi: İşte merak edilen şartlar

Trabzon Üniversitesi personel alımı başvuruları başladı. Üniversite bünyesinde en az lise mezunu personeller istihdam edilecek. Personel alımı çeşitli kadrolara yapılacak. Başvuru yapacak adayların bizzat başvuru yapması gerekiyor. İşte, Trabzon Üniversitesi iş ilanları...

Trabzon Üniversitesi, düşük KPSS puanı ile personel alımı yapacak. En az 65 KPSS puanı ile farklı kadrolar için alımlar gerçekleştirilecek. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. Maddesi'nin B fıkrasındaki şartlar aranacak.

Üniversiteye Avukat tekniker teknisyen büro personeli güvenlik görevlisi ve destek personel alımı yapılacak. En az lise mezunu olan ve KPSS'den 65 puan almış adaylar başvuru yapabilir.

trabzon-universitesi-personel-alimi-ne-zaman.jpg

TRABZON ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Üniversite bünyesinde alınacak kadrolar ile alakalı detaylar belli oldu.

Trabzon Üniversitesi'nde personel alımı başvuruları 6 Şubat 2023 tarihi itibariyle başladı ve 23 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar, Trabzon Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen ya da posta yoluyla başvurularını tamamlayabilirler.

TRABZON ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSUNDA İSTENEN BELGELER NELER?

Başvuru yapmak isteyen adaylar, 2022 yılı KPSS B grubu sınav sonuç belgesi, özgeçmiş, diploma örneği, başvuru formu, askerlik durum belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi ile başvurularını tamamlayabilir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kamu haklarından mahrum bulunmayan erkek adaylar için askerlik ile vazifesini yerine getirmiş olan kişiler başvuru yapabilir.

TRABZON ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN