Günler sonra ortaya çıktı: Depremin dehşeti kameralara yansıdı

Türkiye'yi sarsan depremlerin 15. gününde felaket anına ait görüntüler de ortaya çıkmaya başladı. Malatya'da KGYS'ye yansıyan görüntülerde ilk depremdeki yıkım ve ikinci depremdeki kaçışma anları tüyler ürpertti.

Kahramanmaraş merkezli iki depremde 41 bini aşkın insan yaşamını yitirdi. Yaşanan felaketin ardından deprem bölgesinde yaralar sarılmaya çalışılıyor. Enkazdan sağ kurtarılanlar yaşadıkları günü anlatıyor, kurtarma ekipleri şahit oldukları mucizeleri anlatıyor. Bununla birlikte depremin yaşandığı güne ait videolar da ortaya çıkmaya başladı.

Deprem anına ait görüntülerden biri Malatya'daki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı. Dehşet verici görüntülerde çok sayıda binanın yıkıldığı görülürken insanların ikinci 7.6'lık depremde kaçıştıkları anlar da tüyler ürpertti.

Depremde cadde ve sokaklardaki binaların, trafik ışıkları ve aydınlatma direklerinin sallandığı anlar da görüntülerde yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN