Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediyelere 'deprem incelemesi' talimatı

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediyelere 'deprem incelemesi' talimatı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş depreminde büyük hasar gören Hatay'la ilgili bir karar aldı. Kılıçdaroğlu, Parti Genel Sekreteri ve bir genel başkan başkanlığında, konunun uzmanlarından oluşturulacak bir heyetin, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Defne Belediyesi ve Samandağ Belediyesinin, deprem felaketinin sonuçlarına dair sorumluluklarının araştırılması talimatını verdi.

Maraş'ta yaşanan depremin ardından yıkımın en büyük olduğu illerden biri Hatay olmuştu. İddiaya göre kentte 20 bin kişi hayatını kaybetti. Yaşananlar sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu önemli bir karar verdi. Halktv'nin aktardığına göre Kılıçdaroğlu, Hatay’daki CHP’li belediyelere deprem incelemesi talimatı verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında, konunun uzmanlarından oluşturulacak bir heyetin, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Defne Belediyesi ve Samandağ Belediyesinin, deprem felaketinin sonuçlarına dair sorumluluklarının araştırılması talimatını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN