UEFA'nın İstanbul finali bir kez daha ertelenebilir

İstanbul'da düzenlenecek Chelsea ve Manchester City karşılaşmasına sayılı günler kala İngilizler'in maçın İngiltere'de oynanması yönünde baskısı yapıyor. UEFA, Şampiyonlar Ligi finalini bir kez daha ertelemeyi düşünüyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali için geri sayım devam ederken 29 Mayıs'ta İstanbul'da oynanması planlanan final maçı bir kez daha ertelemeyle karşı karşıya kaldı. İki İngiliz takımı olan Chelsea ve Manchester City'nin karşılaşacağı final öncesi İngilizler'in maçın İngiltere'de oynanması konusunda UEFA'ya baskı yaptığı belirtildi. UEFA, İstanbul finalini bir kez daha ertelemeyi de düşünüyor.

UEFA’da, yarı final rövanş maçlarının tamamlanmasının ardından iki İngiliz takımı Chelsea ile Manchester City finale çıkan ekipler oldu. 29 Mayıs'ta İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanması planlanan final öncesi gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da düzenlenmesi planlanan Şampiyonlar Ligi finali, salgın koşulları nedeniyle bu seneye ertelenmişti. Ancak bu yıl da tehlikeye girdi. 

 

 

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri