AÖF final sınavları başladı mı? Online sınav tarihi ile ilgili açıklama

AÖF final sınavları başladı mı? Online sınav tarihi ile ilgili açıklama

Koronavirüs salgınından dolayı online olarak yapılacak AÖF final sınav tarihleriyle ilgili açıklama yapıldı. Üniversite hayatını açıktan sürdürenlerin gireceği AÖF final sınavları başladı.

16 Ocak itibarıyla başlayan ve 1. yarıyıl derslerinden 7. yarıyıl derslerine kadar birçok grubun farklı günlerde gireceği AÖF final sınavlarına öğrenci otomasyonu sistemi üzerinden girilecek. AÖF final sınav sonuçları ise sınavların tamamlanmasının ardından açıklanacak.

AÖF FİNAL SINAVLARI BAŞLADI MI?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2020-2021 Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları Sınav Giriş Bilgisine Öğrenci Otomasyonu üzerinden erişilebileceğini duyurdu. Öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak AÖF sınavlarını tamamlayabilecek.

AÖF FİNAL SINAVI TARİHLERİ

16 Ocak 2021 Cumartesi günü 1. yarıyıl dersleri, 17 ve 16 Ocak'ta ise 5. yarıyılda okutulan fark dersleri, 23, 24 ve 25 Ocak'ta ise 3, 5 ve 7. yarıyıl derslerinin sınavları yapılacak.

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

AÖF kayıt yenileme işlemi yapmak isteyen öğrenciler, 15-25 Şubat 2021 tarihlerinde kayıt yenileme işlemlerini bitirerek, Bahar Dönemine devam edecek. Mazeretli kayıt tarihinin de 26 Şubat olduğu belirtildi.

aof-final-sinavlari-basladi-mi-online-sinav-tarihi-ile-ilgili-aciklamaa.jpg

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ

Kayıt yeniletecekler, ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararı kapsamında; basılı malzemeler, sınav hizmetleri ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesi tarafından belirtilen staj/uygulama dersi olmayan programlarda (Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet Programı dışında) alt limit 285 TL Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet Lisans Programında alt limit 405 TL ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit 305 TL olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyecek.

Uygulama dersi olan programlara kayıt yeniletecek öğrencilerin uygulama dersini aldığı ilgili dönemde dönem öğretim giderine her bir uygulama dersi için 80 TL ilave edilecektir. Laboratuvar dersi olan programlara kayıt yeniletecek öğrencilerin laboratuvar dersini aldığı ilgili dönemde dönem öğretim giderine her bir laboratuvar dersi için 120 TL ilave edilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN