Asgari ücret 30 bin TL olacak! Cumhurbaşkanı adayından flaş seçim vaadi: İktidara gelirsem...

Asgari ücret 30 bin TL olacak! Cumhurbaşkanı adayından flaş seçim vaadi: İktidara gelirsem...

Türkiye'nin seçim sürecinde adayların ve partilerin vaatleri netleşiyor. Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, katıldığı bir canlı yayın programında "Asgari ücret 30 bin lira olacak" sözü verdi. İşte ayrıntılar...

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, BBN Türk'te verdiği röportajda gündeme ilişkin konularda görüşlerini paylaştı. Oğan, asgari ücretle ilgili dikkat çeken bir vaatte bulundu.

ASGARİ ÜCRET YOKSULLUK SINIRININ ÜSTÜNDE OLACAK

asgari ücret

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, BBN Türk'teki röportajında yoksulluk sınırını 30 bin TL olarak belirleyerek asgari ücretin bu miktar olacağını söyledi. Oğan, milyonlarca insanın açlık sınırının altında çalıştığını ve asgari ücretin en azından yoksulluk sınırında olması gerektiğini savundu. Ayrıca, 4 kişilik bir ailenin yoksulluk sınırının 30 bin lira olduğunu da vurguladı.

GENÇ İŞSİZLİĞİ BİTİRECEĞİNİ SÖYLEDİ

sinan oğan

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, vergide reform yapacaklarını belirterek, rant vergisiyle kaynak oluşturacaklarını söyledi. Plan tadilatları sonucunda arsaların bir gecede çok yüksek değerlere ulaştığını ve tek bir vergi ödenmediğini ifade eden Oğan, ranttan alınacak vergi ile gerekli kaynağı üreteceklerini vurguladı. Genç işsizliği ve liyakatsizliği ortadan kaldıracaklarını söyleyen Oğan, ülkeyi ileri teknoloji merkezi haline getirerek gençlerin önünü açacaklarını, üniversitelerdeki dayatmacı anlayışı yıkacaklarını ve gençleri daha umutlu ve özgür bireyler olarak yetiştireceklerini açıkladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN