Aydın Büyükşehir Belediyesinden Didim'e yeni su kaynağı

Aydın Büyükşehir Belediyesinden Didim'e yeni su kaynağı

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) Aydın genelinde çalışmalarına devam ediyor. ASKİ tarafından Didim'de açılan yeni sondaj kuyusunda saniyede 30 litre debiye sahip yeni bir kaynağa ulaşıldı.

Aydın genelinde vatandaşların su ihtiyacını karşılamak için yılın her mevsimi yeni sondaj kuyuları açmaya devam eden ASKİ’nin açtığı yeni ilave su kaynağı yaz aylarında nüfusu kat kat artan Didim'in su ihtiyacına önemli katkı yapacak. Kavakboğazı mevkisinde yapılan sondaj çalışmasında elde edilen su, uzun yıllar binlerce kişinin su kaynağı olacak. Diğer taraftan ASKİ, vatandaşların su ihtiyaçlarını karşılamak için şimdiye kadar Aydın'ın tüm ilçelerinde toplamda 397 adet içme suyu sondaj kuyusu açtı.

Didimliler yeni açılan sondaj kuyusu için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu ASKİ'nin Aydınlılar için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini belirtirken su ihtiyacı artan her ilçe ve mahalle için yeni sondaj kuyuları açmaya devam edeceklerini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN