Aydın'da otel çalışanları arasında havuz temizliği kavgası: 1 ölü

Aydın'da otel çalışanları arasında havuz temizliği kavgası: 1 ölü

Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir otelin havuzunun temizliği yüzünden 2 çalışan arasında çıkan kavgada bıçaklanan Mehmet Muammer Üstünel (65), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Davutlar Mahallesi'ndeki bir otelin havuzunun yanında meydana geldi. Otelin havuzunun temizliğinden sorumlu Baran D. (21) ile Mehmet Muammer Üstünel arasında, havuzun temizliği konusunda tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Baran D., Üstünel'i sırtından ve göğsünden bıçakladı.

Ağır yaralanan Üstünel, çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Muammer Üstünel, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Olay sonrası Baran D., suç aleti bıçakla yakalanarak, polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Öte yandan Mehmet Muammer Üstünel ve Baran D.'nin, 20 gün önce de yine havuz temizliği nedeniyle tartıştığı öğrenildi.

AYDIN/DHA

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN