Ayvatoğlu'ndan ilginç savunma: Seçimi kaybedince işsiz kaldım, boşluğa düştüm

Ayvatoğlu'ndan ilginç savunma: Seçimi kaybedince işsiz kaldım, boşluğa düştüm

Uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntülerinin basına sızmasının ardından gözaltına alınan ve hakkında ev hapsi kararı verilen Kürşat Ayvatoğlu, AK Parti'nin Kastamonu Belediyesi'ni kaybetmesiyle işsiz kaldığını ve boşluğa düştüğü döneme denk geldiğini söyledi.

Uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntülerinin basına sızmasının ardından iki defa gözaltına alınan ve ev hapsi cezası verilen AK Parti Genel Merkez eski çalışanı Kürşat Ayvatoğlu, açıklamalarda bulundu.

Deutsche Welle Türkçe'den Nevşin Mengü'ye konuşan Ayvatoğlu, uyuşturucu kullandığı dönemin AK Parti'nin Kastamonu Belediyesi'ni kaybetmesinin sonrasında işsiz kalması ile boşlukta olduğu bir sürece denk geldiğini söyledi ve "Tuzağa düşürüldüm" dedi.

Sözlerine AK Partililerden özür dileyerek başlayan Ayvatoğlu, “Bir haftadır gündemi gereksiz yere meşgul ettiğim için ve çok yanlış bir ortamda yanlış şekilde ifade edildiğim için özür diliyorum” dedi.

Ayvatoğlu, tehdit edildiğini ve kendisine şantaj yapmak isteyenler olduğunu dile getirerek “Ben de böyle uygunsuz bir görüntüm olmadığını düşünerek reddettim. Pudra şekeri meselesine gelirsek bir siyasi partinin büro elemanı olarak görev yapmaktaydım. Öyle bir atmosferden birden gözaltına girince olayın şoku ile parti teşkilatını üzmemek adına aklıma ilk o geldi" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN