Aziz Yıldırım'ın listesinde sürpriz isim

Aziz Yıldırım'ın listesinde sürpriz isim

Başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belli oldu. Aziz Yıldırım yönetim listesine eski yöneticiler Murat Özaydınlı ile kardeşi Ali Yıldırım'ı dahil etti.

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belli oldu.

Ülker Sports Arena'da yapılan kongrede her iki adayın da yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri kabul edildi.

Aziz Yıldırım'ın listesinde mevcut yönetimden Tahir Perek, Turhan Şahin, Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker yer almadı. Yıldırım'ın yeni listesinde dikkati çeken isimler ise eski yöneticiler Murat Özaydınlı ile kardeşi Ali Yıldırım oldu.

Yıldırım'ın listesinde şu isimler yer aldı:

Asil üyeler: Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağ, Ender Alkaya, Murat Özaydınlı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, M.Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Erhan Türkoğlu, Tahir Sarıoğlu, S.Ozan Balaban, Coşkun Bayraktar

Yedek üyeler: Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan, Mustafa Serdar Erkan, Selim Sapan, Cenk Başak, Barış Altuğ Aydil

Belgü'nün listesi

Hulusi Belgü'nün listesindeki isimler şu şekilde:

Asil üyeler: Abdullah Lemi Üçyiğit, R. Hakan Kodal, Aksel Butrosoğlu, Ahmet Öksüz, Edip Zelluh, Şaban Erdikler, Mehmet Işık Eyigüngör, Ali Rıza Tekin, Fuat Atalay, Mustafa Arslan, S.Rahmi Eyüboğlu, Onursal Kocatepe, Taner Güven, Kayacan Darcan

Yedek üyeler: Engin Aksoy, Ali Galip İlter, Göksel Özonay, Adem Köz, Ertuğrul Eren Ergen, R. Cüneyt Aytaç, H. Esra Kazancıbaşı Öztekin

Oy pusulaların rengi belli oldu

Başkan adayları Yıldırım ve Belgü'nün yarın yapılacak seçimde, oy pusulalarının rengi belli oldu.

Çekilen kura sonucunda Aziz Yıldırım'ın oy pusularının rengi sarı, Hulusi Belgü'nün ise mavi oldu. Aziz Yıldırım, kura için başka bir isme vekalet vermek isteyerek kürsüye gelmek istemedi. Ancak, divan başkanı Vefa Küçük'ün buna müsaade etmemesi üzerine Yıldırım, kürsüye gelerek Belgü'yle el sıkıştı ve oy pusulası için kura çekti.

Sarı-lacivertlilerin kongresinin ilk günü sona erdi. Kongrede başkanlık seçimi yarın 21 sandıkta gerçekleşecek. Oy kullanma işlemi saat 10.00'da başlayacak ve 17.00'de sona erecek.

İSTANBUL / AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN