Babil final mi yapıyor? Star TV dizisi ekranlara veda ediyor

Babil final mi yapıyor? Star TV dizisi ekranlara veda ediyor

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Babil’in final kararı aldığı öğrenildi. Halit Ergeç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin başrolünde oynadığı Babil’in neden final kararı aldığına dair resmî bir açıklama yapılmadı.

Ancak iddialara göre; Babil dizisinin istenilen seviyeye ulaşılamadığı ve rakiplerine karşı reytinglerde geride kaldığından dolayı final kararı aldığı iddia ediliyor. Babil’in ne zaman final yapacağı da açıklandı.

BABİL NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Birce Akalay, Halit Ergenç, Onur Saylak, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi usta isimlerin yer aldığı Babil dizisi 20. bölümünün ardından ekrana veda ediyor. İddiaya göre; ünlü oyuncu Özcan Deniz'in başrolünde olacağı 'Seni Çok Bekledim', Babil'in final yapmasının arkasından izleyiciyle buluşacak.

Son bölümlerde beklenilen reytinglere ulaşılamayan Star TV dizisi Babil için final kararı alındı. TV 100'de yer alan haberde, Babil'in yerine Özcan Deniz'in başrolünde olacağı 'Seni Çok Bekledim’in geleceği konuşuluyor.

babil-final-mi-yapiyor-star-tv-dizisi-ekranlara-veda-ediyorr.jpg

BABİL NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Babil, son dönemlerde istediği reytinglere ulaşamıyordu. Ramo, Kırmızı Oda, Hercai ve Arka Sokaklar gibi dizilerin Babil'i reytinglerde solladığı ifade ediliyor. Star TV dizisi bundan dolayı final kararı aldı.

babil-final-mi-yapiyor-star-tv-dizisi-ekranlara-veda-ediyorrr.jpg

BABİL DİZİSİNİN KONUSU

Oğlu çok büyük bir hastalık geçiren İrfan'ın bir an evvel tedavi ve ameliyat için gereken parayı bulması gerekir. Bir ekonomi profesörü olsa da bugüne dek parayla ilkeli bir ilişki kuran İrfan, çoktan geçtiğini sandığı hayatın en ağır sınavıyla karşılaşır.

babil-final-mi-yapiyor-star-tv-dizisi-ekranlara-veda-ediyorrrr.jpg

Oğlunu kurtarmak adına savunduğu tüm değerlerle çatışması gereken İrfan'ın bu sınavda boş kâğıt verme şansı bulunmuyor. Bundan sonra onun değil, oğlunun hayatı önemlidir. İrfan’ın, gereken parayı bulmak adında ‘Ne gerekiyorsa’ yapmaya hazır olmalıdır. Üstelik bu yol, daha evvel hiç yürümediği bir yoldur.

babil-final-mi-yapiyor-star-tv-dizisi-ekranlara-veda-ediyorrrrr.jpg

‘AYNI YOLDA İKİ DOST, İKİ DÜŞMAN’

Ay Yapım’ın yapımcılığını yaptığı ve yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryo ve hikâyesini Özlem Yücel ve Nüket Bıçakçı’nın kaleme aldığı, Star TV dizisi Babil’de İrfan, idealist, çalışkan ve dürüst bir ekonomi profesördür. İrfan, uğradığı bir iftiranın ardından işini kaybediyor. Yaşadığı haksızlığı yediremeyen oğlu Deniz, ölümcül hastalığa yakalanır. İrfan’ın kısa zaman içerisinde Deniz’in ameliyatı için gerekli olan parayı bulması gerekiyor. Çaldığı tüm kapılar teker teker ardına kapanırken, İrfan’ın son bir umut olarak çocukluk arkadaşı Egemen’e gidiyor. İki dostun yolları seneler sonra tekrardan kesişiyor.

İŞTE BABİL'İN FİNAL BÖLÜM FRAGMANI:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN