Bağdat Caddesi’nde 19 yaşındaki genç kıza tecavüz eden saldırgan yakalandı

Bağdat Caddesi’nde 19 yaşındaki genç kıza tecavüz eden saldırgan yakalandı

İstanbul'un en popüler semtlerinden Kadıköy Bağdat Caddesi’nde 19 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kız, gece evine giderken tecavüze uğradı. Tecavüz zanlısı, Pendik'teki evine yapılan baskınla yakalandı. Servis şoförü zanlının evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Sorgusunda suçunu itiraf eden zanlı, 'Şeytana uydum' dedi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Türkiye'yi sarsan tecavüz skandalının bugün yeni görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul’un en kalabalık ve gözde noktalarından Bağdat Caddesi’nde tecavüz dehşeti yaşandı. Bıçaklı saldırgan, evine yürüyen 19 yaşındaki E.F.B.’yi bir binanın arka bahçesine sürükleyip tecavüz etti. Olayın ardından kaçan saldırgan polis ekiplerinin başlattığı operasyonda yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri'nin düzenlediği operasyonda Pendik'te evinde yakalanan saldırganın 33 yaşında evli ve 2 çocuk babası ve servis şoförü olduğu ortaya çıktı.

Kadıköy'deki dehşetin güvenlik kamerası görüntüleri:

19 yaşındaki genç kıza tecavüz eden zanlı yakalandı

Saldırgan kaçarken, E.F.B. perişan halde evinin kapısını çaldı. Ailesi tarafından hemen karakola götürülen E.F.B., ifadesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Soruşturma başlatan savcılık, genç kızdan alınan sperm örneklerinin ‘Moleküler Genetik İnceleme’ye alınması talimatını verdi. İstanbul polisi de E.F.B.’nin tarifine göre esmer ve siyah kısa saçlı tecavüzcünün yakalanması için alarma geçti. Bu sabah Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri'nin düzenlediği operasyonda Pendik'te evinde yakalanan saldırganın 33 yaşında evli ve 2 çocuk babası ve servis şoförü olduğu ortaya çıktı. Saldırganın ayrıca uyuşturucudan, dolandırıcılık ve hırsızlıktan poliste kaydının olduğu öğrenildi.

Kamera görüntüleri ele verdi
 
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada polis güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek önce saldırganın eşkalini belirledi. Şüphelinin olaydan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştığı daha sonra bir minibüse bindiğini tespit etti. Şüphelinin bindiği minibüs kamera görüntüleri kullanılarak Pendik’e kadar takip edildi. Minibüsten inen şüpheli evinin bulunduğu sokağa kadar kamera görüntüleri kullanılarak izlendi. Burada yapılan çalışma sonucu kimliği belirlenen şüpheli Cengiz A. dün sabah saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alındı.
 
#http://www.karar.com/gundem-haberleri/bagdat-caddesinde-19-yasindaki-genc-kiza-tecavuz-skandalinin-yeni-goruntuleri-ortaya-cikti-69450#
 
Adeta suç makinesi
 
Gasp Büro Amirliğine getirilen şüpheli Cengiz A.  (33) sorguya alındı. Daha önceden adam yaralama, uyuşturucu kullanmak, güveni kötüye kullanmak gibi suçlarından poliste 8 kez geliş kaydı bulunduğu öğrenilen Cengiz A.'nın evli ve iki çocuklu olduğu öğrenildi. 
 
Genç kızın telefonunu eve götürmüş
 
Evinde yapılan aramada, tecavüz ettiği genç kızın telefonu ele geçirilen şüphelinin poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği ve "Şeytana uydum. Şimdi yaptığımdan çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Saldırgan tutuklandı

Üniversite öğrencisi E.F.B.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan servis şoförü Cengiz A. (34) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tecavüzün ardından gasp etti

Tecavüze ve gaspa uğrayan mağdur E.F.B. şüpheliyi Gasp Büro Amirliği'nde teşhis ederken ifadesinde "Yolda yürürken arkamdan ayak sesleri duydum. Biri kolumu tutup sırtıma bıçak dayadı. Tecavüz edip para ve cep telefonumu gasp etti. Sonra tekmeleyip kaçtı" dediği öğrenildi.

'Seni delik deşik ederim' diye tehdit etti

Gasp Büro Amirliği'nde ifade veren mağdur E.F.B. "Arkadaşlarımla eğlendikten sonra evime dönüyordum. Minibüsten indikten sonra eve doğru yürüyordum. Arkamdan ayak sesleri duydum. Kulağımdaki kulaklığı çıkararak adımlarını sıklaştırdım. Arkamdaki kişi biriyle telefonla konuşuyordu. '15-20 dakikaya eve gelirim' diyordu. Dakikalar sonra bu kişi koluma girip bıçağı sırtıma dayadı. Bana 'seni delik deşik ederim' diyerek zorla öpmeye başladı. Daha sonra tecavüz etti. Para ve cep telefonumu aldıktan sonra beni zorla minibüsüne bindirmek istedi. Ona yalvardım. Ağladım. Bunun üzerine beni tekmeleyip orada bıraktı. Kendisi uzaklaştı" dedi. Mağdur E.F.B.'nin daha sonra evine gittiğini durumu ailesine anlattığını ve birlikte polis merkezine gittiklerini anlattığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN