Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki tecavüz olayına ünlülerden tepki yağdı

Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki tecavüz olayına ünlülerden tepki yağdı

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.F.B’ye tecavüz edip, yakalandıktan sonra, ‘şeytana uydum’ diyen Cengiz A’ya ünlülerden büyük tepki geldi.

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.F.B'ye tecavüz edip kaçan, yakalandıktan sonra ise 'şeytana uydum' diyen servis şoförü Cengiz A. ünlüleri isyan ettirdi.

Gülben Ergen

Yaşanan bu olayın ardından Ergen, Twitter sayfasına "Sessiz kalmıyoruz. Sokakta çıplak gezen bir kadın olsam bile bana tecavüz etme hakkın yoktur (Dick Gregory). Tecavüz insanlık ayıbıdır! Hayvanlık değildir! Şeytanlıktır" notunu düştü.

16-01/27/ekran-resmi-2016-01-27-115254.png

Cem Davran

Cem Davran ise  Twitter sayfasına "Tecavüz denilen iğrençliğe 'ama'lı cümle kurmak daha beter iğrençliktir! notunu düştü.

16-01/27/cem-davran.png

Didem Soydan

Didem Soydan ise "Tecavüz edenin 'şeytana uydum' savunmasına verilecek en güzel cevap: 'Şeytana uydum' diyeni 'o zaman ateş sana bir şey yapmaz' deyip yakacaksın" mesajını takipçileri ile paylaştı.

16-01/27/ekran-resmi-2016-01-27-115715.png

Doğa Rutkay

Doğa Rutkay Twitter hesabından, "Kadın! O benim kollarım, bacaklarım, başımdır. Yavrum, annem, karım, kız kardeşim; Hayat arkadaşımdır. #SessizKalmıyoruz" notunu paylaştı.

16-01/27/ekran-resmi-2016-01-27-115751.png

Demet Akalın

Demet Akalın da olayı şu sözlerle kınadı: "Kökünüz kurusun... İdamı getirin artık yeter! Yapan da evli ve iki çocuk babası... Baba demeyelim de..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN