Bakan Varank’ın paylaştığı fotoğraf 2016 yılına ait çıktı

Bakan Varank’ın paylaştığı fotoğraf 2016 yılına ait çıktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, İstanbul’un Şile ilçesinde çekilen ‘su kuyruğu’ fotoğrafının 2016 yılına ait olduğunu açıkladı. Fotoğrafı İBB'nin bugünkü yönetimini suçlayarak sosyal medyada paylaşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a seslenen Kaya “Film sizin dönemde çekilmiş” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Twitter hesabından paylaştığı ‘su kuyruğu’ fotoğrafına “Merakla beklediğiniz dizinin yeni sezonu yayınlanmış. Olay İstanbul’da geçiyor. DARK (İstanbul) Yıl: 2020 Tür: Dram IMDB: 0,0” notunu düştü.

2016 YILINA AİT

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Varank’ın bu paylaşımına yanıt vererek fotoğrafın 2016 yılına ait olduğunu açıkladı. Kaya, “Sayın Varank, film sizin dönemde çekilmiş. Olay İstanbul’da geçiyor. Yıl 2016, iyi seyirler. Ayrıca siz atanmış bir bakansınız, seçilmişlere çamur atarak siyaset yapmanız etik değil” dedi.

Bakan Varank dışında çok sayıda AK Parti yöneticisi ve bazı gazeteciler de söz konusu fotoğrafı bugüne ait olduğu iddiasıyla paylaşmışlardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN