Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasına nasıl bağış yapılır? Bırakmam Seni 1 SMS kaç TL?

Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasına nasıl bağış yapılır? Bırakmam Seni 1 SMS kaç TL?

Beşiktaş Bırakmam Seni bağış kampanyası için hangi numaraya SMS gönderileceği ve SMS'e ne yazılacağı internette araştırılıyor. Bir süredir mali krizle boğuşan Beşiktaş, taraftarlarının desteğini arkasına alarak bağış kampanyası başlattı. Bu akşam Kanal D'de düzenlenecek 'Bırakmam Seni' kampanyasında, siyah-beyazlı ünlü isimler ekran karşısına çıkacak. Yılmaz Erdoğan'ın sunacağı programda; Hülya Avşar, Zafer Algöz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Ömür Gedik, Erkan Petekkaya, Onur Buldu, İsmail Demirci ve Barış Murat Yağcı gibi ünlü isimler bağışçılarla telefonda görüşecek. BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar tiyatro ekibinin de yer alacağı Özel gece için sosyal medyada #ÖdülGecesi etiketine yazılan destek mesajları ekranda seslendirilecek. İşte, 'Beşiktaş Bırakmam Seni bağış kampanyası SMS ve banka hesap numarası'...

'Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasına nasıl bağış yapılır?', 'Bırakmam Seni bir SMS kaç lira TL?', 'BJK Bırakmam Seni SMS numarası nedir?', 'Bırakmam Seni programı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. Ekonomik dar boğaza yaşayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü, taraftarlarının desteğini bekliyor. Bırakmam Seni bağış kampanyasına katılmak için hangi numaraya SMS gönderileceği ve SMS için ne yazılacağı internette araştırılıyor. Ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan'ın sunacağı ve Kanal D ekranlarında canlı yayınlanacak 'Bırakmam Seni' programında siyah-beyazlı kulüp bağış toplanacak. Beşiktaşı ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek dayanışma gecesinde, taraftarların sosyal medyada #ÖdülGecesi etiketine yazdıkları mesajlar okunacak. Detaylar haberimizde...

BEŞİKTAŞ 'BIRAKMAM SENİ' PROGRAMI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş camiasında heyecanla beklenen 'Bırakmam Seni' bağış kampanyasına destek gecesi bu akşam (9 Ağustos 2020 Pazar günü) düzenlenecek. Siyah-beyazlı kulübe gönül verenlerin maddi desteklerine başvurulacak anlamlı organizasyon Vodafone Park'ta gerçekleşecek ve saat 22.00'de Kanal D'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaşlı ünlü tiyatrocu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi ile birlikte sunacağı geceye taraftarlar SMS mesajlarıyla katkıda bulunabilecek. Statta canlı yayın için özel hazırlanan tribünde Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Sergen Yalçın ile tüm branşlarda Beşiktaş forması giymiş eski ve faal sporcular ile antrenörler yer alacak.

Gecede Yılmaz Erdoğan'ın pek çok sürpriz konuğu da olacak. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi ile sahne alacak olan Erdoğan'ın konukları arasında; Hülya Avşar, Zafer Algöz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Ömür Gedik, Erkan Petekkaya, Onur Buldu, İsmail Demirci ve Barış Murat Yağcı gibi isimler bulunuyor.

Sosyal paylaşım sitelerinde #ÖdülGecesi etiketine yazılan mesajlar ekranda seslendirilecek.

BIRAKMAM SENİ BEŞİKTAŞ HATIRA TİŞÖRTÜ NASIL ALINIR?

'Kampanya Hatıra Tişörtü'nün bireysel alımları kampanya internet sayfası olan birakmamseni.org adresinden, iş dünyası toplu alımları ise 0850-215-19-03 numaralı çağrı merkezi üzerinden yapılacak. 500 adet üstü toplu alım yapan iş dünyası temsilcileri ve kişiler canlı yayına alınacak.

BJK BIRAKMAM SENİ KAMPANYASINA NASIL BAĞIŞ YAPILIR?

Beşiktaş yönetimi, ekonomik olarak zor durumdaki kulübe nefes aldırmak adına bağış kampanyasına başladı. 'Bırakmam Seni' konseptli kampanyaya SMS ile de destek verilebilecek.

Bağış kampanyasına bırakmamseni.org internet sitesinden çeşitli ödeme yöntemleriyle katılım sağlanabiliyor.

Bırakmam Seni kampanyasına;

* Kredi kartınızla internet sitesinden direkt ödeme yöntemi ile,

* Banka hesap numaralarına EFT ve havale göndererek,

* Tüm operatörlerden 1903'e BIRAKMAM yazıp mesaj atarak, (1 SMS 20TL)

bağışta bulunabilirsiniz.

Ayrıca, tüm Türkiye'deki PTT şubelerinden Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün posta çeki hesabına dilediğiniz kadar bağış yapabilirsiniz.

Yurt dışından kampanyaya katılmak isteyen taraftarlar, web sayfamızdan kredi kartı ile ya da EFT/havale yoluyla bağışlarını gönderebilir.

BIRAKMAM SENİ BAĞIŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ BIRAKMAM SENİ 1 SMS KAÇ LİRA?

Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom faturalı/faturasız hatlar için 1903'e atılan her bir SMS, 20 TL olarak ilgili GSM operatörü tarafından faturanıza/hesabınıza yansıtılmaktadır.

Bırakmam Seni kampanyasında SMS destekçilerinin telefonlarına 'teşekkür mesajı' gönderilmektedir.

20 MİLYON TARAFTAR MESAJ ATARSA 400 MİLYON TL KAZANACAK

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kampanyanın tanıtım toplantısında "15-20 milyon taraftarımızın en azından 1 kez SMS atmasını istiyoruz" ifadesini kullandı.

Eğer 20 milyon kişi 1 SMS (20 TL) gönderirse Beşiktaş'ın kasasına 400 milyon TL girecek.

BIRAKMAM SENİ BANKA HESAP NUMARALARI

BIRAKMAM SENİ KAMPANYASINDA NE KADAR BAĞIŞ TOPLANDI?

Beşiktaş'ın ekonomik mali krizden çıkması için düzenlenen Bırakmam Seni bağış kampanyasına şu ana kadar 250 binden fazla taraftar maddi katkıda bulundu. Bağış yapılan meblağın miktarı henüz açıklanmadı.

Son dakika spor haberlerini KARAR SPOR'dan takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ RAKİBİ BELLİ OLDU!

ŞAMPİYONLAR LİGİ 'SEKİZLİ FİNAL' MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

AVRUPA LİGİ 'SEKİZLİ FİNAL' MAÇLARI HANGİ KANALDA?

SÜPER LİG ŞAMPİYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DİREKT GİDEMEYECEK!

FENERBAHÇE NEDEN LİGDEN ÇEKİLMEK İSTİYOR?

TÜRKİYE'DE HANGİ LİGLERDE KÜME DÜŞME KALDIRILDI?

HANGİ TÜRK TAKIMLARI AVRUPA KUPALARINA GİDECEK?

KORONAVİRÜS OLAN SÜPER LİG HAKEMİ KİM?

SÜPER LİG'DE 2020-21 SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

YAZ TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTECEK?

SPOR SPİKERİ EMRE GÖNLÜŞEN KANSERE YENİK DÜŞTÜ

BEIN SPORTS HABER NASIL İZLENİR?

TRABZONSPOR NEDEN AVRUPA KUPALARINA GİDEMİYOR?

FUTBOL ERKEK OYUNU MUDUR?

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN