Emre Gönlüşen kimdir, kaç yaşında, nereli? Kansere yenik düştü...

Emre Gönlüşen kimdir, kaç yaşında, nereli? Kansere yenik düştü...

Bein Sports'un başarılı spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti. Geçen yıl yakalandığı kanser hastalığını yenen ancak tekrarlayan rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören Emre Gönlüşen'in yaşamını yitirdiği öğrenildi. Spor camiasını yasa boğan vefat haberi sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu başta olmak üzere birçok kulüp ve spor insanından başsağlığı mesajları paylaştı. İşte, Emre Gönlüşen'in biyografisi...

NTV Spor ve Bein Sports ekranlarının tanınan spikerlerinden Emre Gönlüşen, genç yaşta yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü. Geçen yıl kansere yakalanan spiker, hastalığı yendiğini sosyal medyada duyurmuş fakat daha sonra yeniden rahatsızlığının nüksettiğini açıklamıştı. Emre Gönlüşen'in vefatı spor medyasını da yasa boğdu. Detaylar haberimizde...

EMRE GÖNLÜŞEN KİMDİR?

22 Ekim 1978 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Adana Şehir Tiyatrosu Konservatuvarı'nda 2 sene diksiyon eğitimi alan Emre Gönlüşen, taraftarı olduğu Adanaspor maçlarını seslendirme ümidiyle, bölgesel yayıncı kuruluşun kapısını çaldı. Onay aldıktan sonra her gün seslendirme için kanalın yolunu tutan Emre Gönlüşen, böylece televizyon dünyasının içine girdi. Bir süre sonra kanalda tam zamanlı işe giren başarı spiker; kurgu, montaj, haber spikerliği ve müzik-komedi gibi çeşitli programlar yaptı.

Bu işi profesyonel anlamda yapmak isteyen Emre Gönlüşen, o dönem İtalya Ligi'ni yayınlayan TV8'e deneyimlerinden bahsederek e-posta attı. TV8 yönetimi tarafından kanala davet edilen Gönlüşen, ayağının tozuyla Inter - AC Milan maçını anlatmış ve beğenilince işe resmen başladı.

Bu adımın ardından kariyer basamaklarını D Spor, Telesport, NTV Spor ve Bein Sports ile devam ettirmiştir.

Spor tutkusu haricinde sıkı bir müzik takipçisi olan Gönlüşen, Beatles ve Rolling Stones hayranıdır.

Başarılı spiker, evli ve iki çocuk babasıydı.

EMRE GÖNLÜŞEN KAÇ YAŞINDA?

1978 doğumlu olan başarılı spiker, vefat ettiği 2020 yılında 42 yaşındaydı.

EMRE GÖNLÜŞEN NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ?

Vefatıyla yakınlarını ve spor medyasını yasa boğan Emre Gönlüşen'e Aralık 2018'de kanser teşhisi konmuştu. 2019'da illet hastalığı yendiği açıklayan başarılı spiker, Aralık 2019'da kanser rahatsızlığının nüksettiğini sosyal medyada duyurmuştu. Emre Gönlüşen ne yazık ki 9 Ağustos 2020 Pazar günü hayatını kaybetti.

SPOR CAMİASI YASTA

Bein Sports spikeri Emre Gönlüşen'in yaşamını yitirmesinin ardından spor camiasından başsağlığı mesajları paylaşıldı. Sosyal medyada da birçok kullanıcı #EmreGönlüşen etiketiyle üzüntülerini dile getirdiler. İşte onlardan bazıları:

TFF

Spor spikeri Emre Gönlüşen'in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Emre Gönlüşen'e Allah'tan rahmet; kederli ailesi, sevenleri, Bein Sports ve spor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.

GALATASARAY

Spor spikeri Emre Gönlüşen'in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Emre Gönlüşen'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

FENERBAHÇE

Spor spikeri Emre Gönlüşen'in vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum’a Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

BEŞİKTAŞ

Başarılı spor spikeri Emre Gönlüşen'i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

TRABZONSPOR

Spor spikeri Emre Gönlüşen'in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Gönlüşen'e Allah'tan rahmet; ailesine, spor camiasına ve Bein Sports'a başsağlığı dileriz.

GÜNTEKİN ONAY

Emre Gönlüşen'i maalesef kaybettik. Harika bir insandı. Nazik, kültürlü, iyi kalpliydi. Harika bir babaydı. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Çok acı, çok. Nurlar içinde yatsın. Canım kardeşim benim.

MURAT CANER

Emre Gönlüşen çalışmayı seven, hayatı seven ve tüm zorluklara rağmen tutunabileceği anı yakalayabilen harika bir insandı. Ailesine aşık bir aile babası. Sabahlara kadar konuşurduk. Müzisyendi. O çalar, söyler, ben dinlerdim.

ERSİN DÜZEN

Kardeşim, gönlü güzel arkadaşım, beraber NTV Spor'da yan yana çalıştığım başarılı meslektaşım, canım Emre'm. O kadar zor ki duygularımı anlatmak... Seni hiç unutmayacağım. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun...

YALÇIN ÇETİN

Bayramda Emre'yi aramak istedim ama durumu iyi değil dediler. Sesini duymak istemiştim. Ben kontrollü bir insanım ama öyle bir an ki... Sarsıldım, yıkıldım. Emre bambaşka bir insandı. Her ölüm erkendir ama Emre'nin vefatı çok erken, çok sarsıcı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN