‘Beyaz Show başlayacak mı?’ sorusuna Beyazıt Öztürk'ten cevap

‘Beyaz Show başlayacak mı?’ sorusuna Beyazıt Öztürk'ten cevap

1 Ocak 2021 Cuma günü kolaj bölümüyle Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’la ilgili heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. 1996 yılında yayın hayatına başlayan ve yaklaşık 2 sene önce sona eren Beyaz Show’la ilgili Beyazıt Öztürk’ten açıklama geldi.

O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan ve Exxen’de İbrahim Büyükak’la program sunacak olan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show’la ilgili heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Beyaz Show’la ilgili teklifler aldığını söyleyen Beyazıt Öztürk, salgından dolayı şu an için o kadar seyirciyi bir araya getiremeyeceklerini belirtti.

BEYAZ SHOW YENİDEN BAŞLAYACAK MI?

Cuma akşamı gündem olan Beyaz Show'un tekrardan başlayıp başlamayacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Kanal D’de yayınlanan kolaj bölümünün ardından Beyaz Show etiketi, Twitter’da trending topic (TT) oldu.

Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye'nin arkasından Acun Ilıcalı'nın bu yılbaşında açtığı dijital platform Exxen için ünlü oyuncu İbrahim Büyükak ile beraber bir program hazırlığı içinde olduğu biliniyor…

BEYAZIT ÖZTÜRK’TEN BEYAZ SHOW AÇIKLAMASI

Beyaz Show”un tekrardan başlayacağı iddialarına yanıt veren Beyazıt Öztürk, tekliflerin olduğunu vurgulayarak, 2 yıl geçtiğini ve programını çok özlediğini söyledi. Tekrardan başlamak istediğini anlatan Beyazıt Öztürk, konuyla ilgili net bir gelişme olmadığını, Beyaz Show’un seyircisiz olmayacağını ifade etti.

Beyaz Show’un enerjisini seyirciden aldığına dikkati çeken Beyazıt Öztürk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde o kadar kalabalık insanı bir arada toplamanın mümkün olmayacağını vurgulayarak, bundan dolayı salgının seyrine göre hareket edeceğini bildirdi.

beyaz-show-baslayacak-mi-sorusuna-beyazit-ozturkten-cevapp.jpg

BEYAZIT ÖZTÜRK KİMDİR?

12 Mart 1969’da Bolu'da doğan Beyazıt Öztürk, aslen Artvinlidir. Memur bir ailenin ikinci oğlu olarak doğan Beyazıt Öztürk’ün baba tarafın Gürcü asıllıdır.

Babasının polis olmasından dolayı, ilk ve orta öğrenimini Anadolu'nun farklı kentlerinde tamamlayan Beyazıt Öztürk, üniversitede güzel sanatlara yöneldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Seramik-Heykel Bölümü'nü kazanan Beyazıt Öztürk, lisanslı basketbolculuk da yaptı.

Eskişehir’de televizyon kanallarında ve radyolarda çalışmaya başlayan Beyazıt Öztürk, ‘R’ harfini söyleyemediğinden dolayı sunuculuk yapamadı. Buralarda sadece program hazırlayan Beyazıt Öztürk, ev arkadaşının kurduğu ‘Genç Radyo’da program sundu.

Arkadaşlarıyla birlikte çıkardığı mizah dergisi ‘Gına’da takma ismi Beyaz’ı kullanmaya başlayan Beyazıt Öztürk, Radyo Klas’tan gelen teklifin ardından İstanbul’a geldi. Radyoculuğun yanında televizyon programcılığı ve Stand-Up’çılık da yapan Beyazıt Öztürk, 1996’da Beyaz Show adındaki programına başladı. Birçok kanalda program da sunan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show’da misafir ettiği konuklarıyla eğlence dünyasına farklı bir tarz getirdi.

Beyazıt Öztürk ile İbrahim Büyükak'ın 'Pişti' programı ne zaman, hangi kanalda?Beyazıt Öztürk ile İbrahim Büyükak'ın 'Pişti' programı ne zaman, hangi kanalda?Ozan Güven Beyazıt Öztürk'e ayar verdiOzan Güven Beyazıt Öztürk'e ayar verdi

Beyazıt Öztürk Survivor'a katılırsaBeyazıt Öztürk Survivor'a katılırsa

Beyazıt Öztürk, sosyal medyada fenomen olan Songül’le düet yaptıBeyazıt Öztürk, sosyal medyada fenomen olan Songül’le düet yaptı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN