Fenerbahçe’de başkanlık seçimi öncesi Aziz Yıldırım’dan transfer mesajı geldi. Fenerbahçe Sevdalılar Derneği’nde konuşan Yıldırım, takımın forvet hattına en az iki takviye yapacaklarını söyledi.
Yıldırım, en az iki santrfor transferi yapacaklarını belirterek, “2 tane kesin santrfor alacağız, bilin yani. Belki üçüncüsünü de... Diğer takviyeleri de yapacağız” ifadelerini kullandı.
Transfer döneminde medyada yer alan iddialara da değinen deneyimli yönetici, taraftarlardan sosyal medyada çıkan haberlere temkinli yaklaşmalarını istedi.
"BİZ NE AÇIKLARSAK DOĞRUSU ODUR"
Yıldırım, yapılacak transferlerin seçim sonrası netleşeceğini belirterek, “Sosyal medyada yazılan çizilenler sizleri etkilemesin. Biz ne açıklarsak doğrusu odur. Çok az kaldı. Ayın 6’sından sonra hangisinin doğru olduğunu göreceksiniz” dedi.
