Yavuz Oğhan: Yiğit Bulut'un çıkışı Cumhurbaşkanlığı'nın operasyonu | Bi'Karar Ver

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur, gündemin nabzını Bi'Karar Ver'de tutuyor. Haftanın son programına Gazete Pencere Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Oğhan, konuk oldu. Oğhan, Yiğit Bulut'un yarım saat arayla 6 televizyona çıkmasını Cumhurbaşkanlığı'nın bir operasyonu olarak gördüğünü söyledi.

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur, haftanın ilk 3 günü Bi'Karar Ver'de yazılı, görsel ve dijital medyada öne çıkan haberleri yorumluyor. Haftanın son programına konuk olan Gazete Pencere Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Oğhan önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevden alınmasının ardından döviz fiyatlarındaki büyük artış ile ilgili 6 televizyona açıklamalarda bulunmuştu.

"CUMHURBAŞKANLIĞI'NIN OPERASYONU"

Gazeteci Yavuz Oğhan, Yiğit Bulut'un çıkışının Cumhurbaşkanlığı'nın operasyonu olduğunu söyledi.

Yiğit Bulut'un 6 televizyona çıkması ile ilgili konuşan Yavuz Oğhan "Alo diyorlar yani. Manşetler nasıl atılıyorsa bu da aynen onun gibi. Alo diyorlar, 'çıkacağız' diyor. Sanki kendisini bir öne çıkarma hali var. Ama onaylı bu. Onaysız olamaz. Dünkü çıkış tamamen Cumhurbaşkanlığı'nın bir operasyonu. Cemil Ertem de çıktı ama Hazine Bakanı sessiz. Hazine Bakanı niye konuşmuyor? Niye Yiğit Bulut konuşuyor?" diye konuştu.

YİĞİT BULUT İLE PİYASAYA GÜVENCE VERMEYE ÇALIŞIYORLAR

Yiğit Bulut'un dolarla ilgili daha önceki açıklamalarına değinen Oğhan şunları kaydetti:

"Çıkın anlatın deniyor. Güvence verecek adam eğer Yiğit Bulut'a kadar geldiyse, yazık yani Türkiye'ye. AK Parti'nin geçmişteki kurmaylarına bakın. Geldiği yer nere? Yiğit Bulut ile piyasaya güvence vermeye çalışıyorlar. Yiğit Bulut, 'dolar 3 lira olursa yüzüme tükürün' diyen adam. Daha önce 'dolar 1 lira olacak' diyen adam. Bunların hepsi hafızamızda. Sen kimsin üstelik? Cumhurbaşkanı danışmanı. Bu devletin Hazine bakanı yok mu? Cumhurbaşkanı talimat verip konuşturamıyor mu onu? Bu ülkenin Merkez Bankası Başkanı, BDDK Başkanı yok mu? "

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN