Bahadır Kurbanoğlu: Albayrak sonrası Erdoğan kontrolsüz kaldı | Bi'Karar Ver

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur, gündemin nabzını Bi'Karar Ver'de tutuyor. Programın bu bölümüne Gelecek Partisi Yönetim Kurulu üyesi Bahadır Kurbanoğlu konuk oldu. Kurbanoğlu, Berat Albayrak'ın istifası sonrası Erdoğan'ın kontrolsüz kaldığını söyledi.

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur, haftanın ilk 3 günü Bi'Karar Ver'de yazılı, görsel ve dijital medyada öne çıkan haberleri yorumluyor. Haftanın ikinci programına Gelecek Partisi Yönetim Kurulu üyesi Bahadır Kurbanoğlu konuk oldu.

Berat Albayrak'ın istifasına değinen Kurbanoğlu, "Kurdukları sistemde, Berat Albayrak çok önemli bir yeri işgal ediyordu. Orası boşaldı. Sayın Erdoğan kontrolsüz kaldı." ifadelerini kullandı.

"DİNDAR KESİM FETRET DEVRİNE GİRDİ"

19 yıllık iktidar sonrasında AK Parti'nin hikayesinin bittiğini belirten Kurbanoğlu, dindar kesimin fetret devrine girdiğini söyledi.

Kurbanoğlu, "AK Parti için hikaye bitti. Dindar kesim fetret devrine girdi. Buradan çok sorgulamalar yapacak. Yapmak zorunda. Geçmişte yapmadı değil. Önemli olan bunun önünün açılması." diye konuştu.

"ALBAYRAK SONRASI ERDOĞAN KONTROLSÜZ KALDI"

Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan ayrılmasının ardından, Erdoğan'ın kontrolsüz kaldığını belirten Kurbanoğlu, "Berat Albayrak, kurdukları sistemde çok önemli bir yeri işgal ediyordu. Orası boşaldı. Sayın Erdoğan kontrolsüz kaldı. Erdoğan'ın çok şüphelenmesine, çok soru sormasına, evhamlanmasına gerek kalmıyordu. Şimdi onun boşattığı alandaki evhamı bir düşünsenize " dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN