Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu canlı yayını hangi kanallarda?

Binali Yıldırım  Ekrem İmamoğlu canlı yayını hangi kanallarda?

Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu canlı yayını hangi kanallarda yayınlanacak? 23 Haziran'daki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi Cumhur İttifakı adayı Ak Partili Binali Yıldırım ile Millet İttifakı adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu canlı yayında bir araya geliyor. Saat 21:00’de başlayacak olan program İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde gerçekleştirilecek.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Binali Yıldırım  Ekrem İmamoğlu canlı yayında buluşuyor. Türkiye'nin merakla beklediği canlı yayın hangi kanallardan naklen yayınlanacak? 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortak yayını Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak.

2 adayın karşılaşacağı Tarihi Buluşma programını dileyen televizyon kanalı, dileyen internet sitesi, dileyen radyo yayınlayabilecek. CNN Türk, A Haber, HaberTürk ve NTV kanallarla beraber birçok internet sitesinden yayın canlı olarak takip edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN