Binali Yıldırım: Kimlik bilgileri çalınmadı

Binali Yıldırım: Kimlik bilgileri çalınmadı

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Türk vatandaşlarının kimlik bilgilerinin çalındığı ve 50 milyon kişinin bilgilerinin internete sızdırıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, MERNİS sistemindeki vatandaşlık bilgilerinin sızdırıldığına dair iddialar üzerine açıklama yaptı.

"İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Bu tür haberlerin zaman zaman sosyal medyada yankılandığına dikkat çeken Binali Yıldırım, "50 milyon Türk vatandaşının kimlik bilgilierinin çalındığı haberi doğru değil. Bu olayın güncel değeri yok" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN