Bölge İdare Mahkemesi personeline öfke kontrolü eğitimi

Bölge İdare Mahkemesi personeline öfke kontrolü eğitimi

Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi’nde görev yapan Yazı İşleri Müdürü, Zabıt Katibi, Mübaşir ve diğer personele psikolog ve pedagoglar tarafından “öfke kontrolü” eğitimi verildi

Çok sayıda personelin katıldığı eğitim programında stres, stresin belirtileri, stres tepkileri, stresin kaynağı, stresin manevi, fiziksel, zihinsel, duygusal boyutu, kişilik özelliklerinin stres üzerindeki etkisi, stresle başa çıkmayı kolaylaştıran faktörler, öfke nedir? neden öfkeleniriz? öfkeyle başa çıkma yolları, bedensel ve zihinsel rahatlama metodları ve nefes egzersizleri üzerine katılımcılara bilgiler verildi ve çeşitli testler yapıldı.

GAZİANTEP/İHA

(FOTOĞRAF)



YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN