Bozcaada'ya 7 gün feribot seferi

Bozcaada'ya 7 gün feribot seferi

Bozcaada feribot seferleri artık her gün yapılacak. Bozcaada-Geyikli arabalı vapur seferleri ile ilgili yapılan yeni düzenleme, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla alındı.

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında daha önce haftada 3 güne çıkarılan Bozcaada-Geyikli feribot seferleri için düzenleme yapıldı.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Bozcaada-Geyikli arabalı vapur seferlerinin, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla haftanın her günü yapılmasına karar verildi.

YENİ TARİFELER YARIN BAŞLIYOR

Yarın başlayacak yeni tarife doğrultusunda seferler, Bozcaada-Geyikli hattında 07.15, 10.00, 14.00 ve 18.00, Geyikli-Bozcaada güzergahında da 08.00, 11.00, 15.00 ve 19.00 saatlerinde yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN