Brawl Stars güncellemesi ne zaman gelecek? Tanıtımı yapıldı

Brawl Stars güncellemesi ne zaman gelecek? Tanıtımı yapıldı

Milyonlarca kullanıcısı bulunan dünyaca ünlü mobil oyun şirketi Supercell’in en çok sevilen oyunlarından olan Brawl Stars güncellemesiyle ilgili açıklama yapıldı. Şirket, Brawl Stars güncellemesinin tanıtımını yaptı.

2010’da Finlandiya’da kurulan şirketin en yüksek oyuncu sayısı İstanbul’da olduğu açıklanan Brawl Stars’ın yeni güncellemesiyle ilgili tarihler netleşiyor. 2018’de piyasaya sürülen oyunu Brawl Stars’ın güncellemesi için ocak ayı tarihine işaret edildi.

BRAWL STARS GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN GELECEK?

Brawl Stars güncellemesinin ocak ayı içerisinde geleceği söyleniyor. Brawl Stars güncelleme tarihinin açıklanması durumunda haberimizde yer vereceğiz. Brawl Stars (Brawl Talk) güncellemesi ile ilgili tanıtım açıklaması 13 Aralık 2020 Pazar günü yapıldı. Güncellemeyle birlikte ücretsiz yeni karakterler kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

BRAWL STARS NEDİR?

Mobil cihazlar için hızlı, 3’e 3 oynanan bir savaş oyunu Brawl Stars, 3 dakikadan kısa süren çeşitli oyun modlarında diğer kullanıcılarla beraber ya da tek başına oynanan bir oyundur.

ÇOK SAYIDA OYUN MODU

- Hesaplaşma (Tek/Çift): Herkesin tek başına oynadığı ve hayatta kalmak için uğraştığı bir oyundur. Savaşçınız için haritadaki güçlendiricileri toplamaya başlıyorsunuz. Bir arkadaşınızla ya da tek başınıza oynayabilirsiniz. Şimdiye dek en eğlenceli savaş oyununda son savaşçı olmaya çalışın.

- Elmas Kapmaca (3’e 3): Takım çalışmasıyla rakip takımı yenmek gerekir. Kazanmak adına 10 elmas toplayıp elde tutmalısınız. Yok edilen oyuncular elmasları düşürüyor.

- Ödül Avı (3’e 3): Yıldız kazanmak adına rakipleri vuruyorsunuz. Yok edildiğinizde ise başınızdaki ödül düşmana geçer. En çok yıldızlı takım kazanır.

- Şampiyonluk Mücadelesi: Oyun içi eleme turlarını geçerek Brawl Stars e-spor turnuvalarına dahil olabilirsiniz.

- Savaş Topu (3’e 3): Yepyeni bir oyun modu! Futbol becerilerinizi gösterin ve diğer takımdan evvel iki gol atmak için uğraşın. Burada kırmızı kart görmek yok.

- Özel Etkinlikler: Sınırlı süreli özel PvE (oyuncu bilgisayara karşı) ve PvP (oyuncu oyuncuya karşı) oyun modları.

- Soygun (3’e 3): Takımınızın kasasını muhafaza ederken rakibin kasasını yok etmeye çalışıyorsunuz. Düşmanın hazinesine gizlice veya savaşarak ulaşmak sizin elinizde.

brawl-stars-guncellemesi-ne-zaman-gelecek-tanitimi-yapildi.jpeg

YENİ SAVAŞÇILAR AÇIN, SAVAŞÇILARINIZI YÜKSELTİN

Güçlü süper özelliklere sahip savaşçıları açın ve yükseltin. Savaşçılarınızı yıldız güçleri ve aksesuarlarla daha da güçlendirin. Savaşçılarınızın seviyelerini artırabilir, benzersiz kostümler alarak farkınızı yaratabilirsiniz.

BRAWL PASS

Görevleri bitirip savaş kutularını açın, rozet, elmas ve özel Brawl Pass kostümüne sahip olun. Her sezon yeni içerikler gelir.

YILDIZ OYUNCU OLUN

Yerel ve genel liderlik tablolarında yükselerek en iyi savaşçı olduğunuzu herkese gösterin.

SÜREKLİ YENİ İÇERİK

Zamanla yeni savaşçılar, haritalar, görünümler, özel etkinlikler ve oyun modları gelir.

LÜTFEN DİKKAT! Brawl Stars ücretsiz bir oyundur fakat bazı oyun öğeleri gerçek parayla da satın alınabilir. Bu özelliği kullanmak istemezseniz cihazınızın ayarlarından uygulama içi satın alımları devre dışı bırakın. Öte yandan Hizmet Koşullarına ve Gizlilik Politikasına göre Brawl Stars’ı indirmek ve oynamak için en az 9 yaş sınırı aranıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN