Burdur'da düğün yemeği artık yasak

Burdur'da düğün yemeği artık yasak

Burdur İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar gereğince, düğünlerde yemek verilmesi yasaklandı, düğünler ise 4 saatle sınırlandırıldı.

Burdur İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun Vali Ali Arslantaş başkanlığında yaptığı toplantıda, vatandaşların toplu olarak bir araya geldiği etkinliklerden taziyelerin ve asker uğurlamalarının yapılmaması yönündeki kararların etkin takibinin yapılmasına karar verildi.

YEMEK VERİLMESİ YASAKLANDI

Toplantıda ayrıca daha önce alınan düğünlerin aynı gün içerisinde kına, yemek gibi etkinliklerin 11.00 ile 23.00 arasında tamamlanması yönündeki kararın yeniden değerlendirilmesi sonucu olarak saatler düğün sahibi tarafından belirlenmek kaydıyla, düğünlerin 4 saat içinde tamamlanmasına, düğün yemeği verilmemesine, kurallara uyumun Valilikle belirlenecek olan ekiplerce etkin denetlenmesine karar verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN