Bursa'da rehabilitasyon merkezine saldıran kişi intihar etti

Bursa'da rehabilitasyon merkezine saldıran kişi intihar etti

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir rehabilitasyon merkezine gidip 2 kişiyi öldüren 1 kişiye de yaralayan saldırgan, eşini de yaraladıktan sonra intihar etti.

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki bir rehabilitasyon merkezinde silahla 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralayan saldırgan, evinde eşini de bıçakla yaraladıktan sonra intihar etti.

Ramazan A, Yunusemre Mahallesi 2. Kasapoğlu Sokak'taki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezine gitti.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Elindeki pompalı tüfekle içeri giren Ramazan A, henüz bilinmeyen bir nedenle ateş etmeye başladı. Göğsünden vurulan iş yeri sahibi Enes Malik Güloğlu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Saldırıda Güloğlu'nun babası Musa Güloğlu başından ve boynundan, temizlik görevlisi Aysel Y. ise kolundan yaralandı.

Saldırgan, olay yerinden kaçarak Osmangazi ilçesindeki evine gitti.

SALDIRGAN İNTİHAR ETTİ

Eşi Gülsüm A'yı da karnından bıçakla yaralayan Ramazan A, daha sonra Tabakhane bölgesindeki bir hurda deposundaki barakada yaşamına son verdi.

112 Acil Sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan, iş yeri sahibi Enes Malik Güloğlu'nun babası Musa Güloğlu, burada hayatını kaybetti.

Bu arada, rehabilitasyon merkezinin güvenlik kamerası kayıtlarında, saldırganın elindeki tüfekle içeri girmesinin ardından içerideki 2 kadının panikle kaçıştığı, daha sonra Ramazan A'nın ateş edip kaçtığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN