Bursluluk Sınavı ne zaman yapılacak? 2020 İOKBS Bursluluk Sınavı tarihi belli oldu!

Bursluluk Sınavı ne zaman yapılacak? 2020 İOKBS Bursluluk Sınavı tarihi belli oldu!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl 5-6-7-8-9-10-11. sınıflara yönelik düzenlenen bursluluk sınavının ne zaman yapılacağı öğrenciler tarafından merak ediliyordu. 'Bursluluk Sınavı ne zaman 2020?' sorusunun yanıtı internette araştırılırken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan beklenen açıklama nihayet geldi. İşte, '2020 MEB bursluluk sınavı' hakkında detaylar...

'İlköğretim ortaöğretim Bursluluk Sınavı ne zaman yapılacak?', '2020 Bursluluk Sınavı tarihi belli oldu mu?' sorularının yanıtlarını sayfamızda bulabilirsiniz. Orta ve alt gelir sahibi ailelerden binlerce öğrencinin heyecanla beklediği İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) tarihi, MEB tarafından duyuruldu. Türkiye genelinde yapılacak sınav daha önce haziran ayında yapılacağı açıklanmış fakat daha sonra ertelendiği duyurulmuştu. İşte İOKBS sınavı yeni tarihi...

2020 BURSLULUK SINAVI İOKBS NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın (İOKBS) 5 Eylül 2020 Cumartesi günü yapılacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığ'ının Twitter hesabından, "6 Haziran Cumartesi günü yapılacağı ilan edilen 2020 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın 5 Eylül 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır" bilgisi paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN