Çatalca'da saat fabrikasında yangın

Çatalca'da saat fabrikasında yangın

Çatalca'da bir saat fabrikasının boya bölümünde yangın çıktı. Yangında bir kişi yaralanırken 10 kişi de dumandan etkilendi.

İstanbul'un Çatalca ilçesinde saat fabrikasının boya kısmında yangın çıktı. Yangında yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırılırken, 10 işçi de dumandan etkilendi.

Çatalca'da bulunan saat fabrikasının boya bölümünde saat 16.50 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yangını söndürmek için çalışma başlatırken, jandarma fabrikanın çevresinde güvenlik önlemi aldı. Yangın sırasında fabrikanın boya kısmında bulunan bir kişi yaralandı. Yaralı kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, dumandan etkilenen 10 işçinin tedavisi olay yerinde yapıldı. Yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN