Cem Yılmaz'ın villasında yangın çıktı

Cem Yılmaz'ın villasında yangın çıktı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Levent'teki 3 katlı villasının bodrum katında yangın çıktı.

Komedyen Cem Yılmaz'ın evinde yangın çıktı. Yangın çıktığı sırada evde bulunduğunu belirten Cem Yılmaz, "Jeneratörde yangın çıkınca itfaiyeyi aradık. Sağ olsunlar söndürdüler" dedi.

Komedyen Cem Yılmaz'ın Beşiktaş Levent'teki 3 katlı villasının bodrum katında, jeneratör odasındaki elektrik panosunun tutuşması sonucu saat 14.45 sıralarında yangın çıktı. O sırada evde bulunan ünlü komedyen ve yardımcısı, yükselen dumanları fark ederek itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

cem-yilmazin-evinde-yangin-cikti-jpg1.jpg

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında bilgi alan Cem Yılmaz, basın mensuplarına "Ben evdeydim zaten. Jeneratörde yangın çıkmış. Yangın neyden çıkmış ben de bilmiyorum. Ustalar çalışıyor zaten aşağıda. Çok büyütüyorsunuz hadiseyi. Jeneratörde yangın çıkınca itfaiyeyi aradık. İtfaiye geldi sağ olsunlar söndürdüler" dedi.

Bir basın mensubunun "Herhangi maddi zarar var mı?" şeklindeki sorusu için Cem Yılmaz, "Yani bu kısmını..." diyerek ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN