Cenk Küpeli kimdir kaç yaşında ve nereli? Demet Şener’le neden boşandı?

Cenk Küpeli kimdir kaç yaşında ve nereli? Demet Şener’le neden boşandı?

21 Haziran 2019’da evlenen Demet Şener ile Cenk Küpeli çifti, anlaşmalı olarak boşandı. Küpeli’nin ailesi, Demet Şener’i istemiyordu. Hatta Cenk Küpeli’nin ailesi nikâha da katılmayarak tepkilerini göstermişti.

Cenk Küpeli’nin ailesi, Demet Şener’in eski eşi İbrahim Kutluay’a nispet yapmak için oğullarıyla birlikte olduğunu iddia ederek, oğullarının eski mankenle birlikte olduğu günden beri konuşamadıklarını ve görüşemediklerini açıklamıştı.

DEMET ŞENER VE CENK KÜPELİ NEDEN BOŞANDI?


Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre, uzun zamandır ekranlarda görülmeyen Demet Şener Cenk Küpeli çifti 12 Ocak 2021 Salı günü İstanbul Bakırköy 12.Aile Mahkeme'sinde boşandı. Büyük bir aşkla evlendiklerini her fırsatta vurgulayan Demet Şener - Cenk Küpeli’nin boşanmasında en büyük etkenin Küpeli'nin çocuk istemesi olduğu iddia edildi.

Boşanma kararı ile iglili henüz bir açıklama yapmayan çiftten eski manken Demet Şener, sosyal medya hesabındaki ‘Demet Küpeli’ ismini henüz değiştirmeyip fotoğrafları da silmedi.

Cenk Küpeli ve Demet Şener çifti 3 hafta evvel bir lazer merkezinde çıkarken görüntülenmiş basın mensuplarının sorularını cevaplayarak araçlarına binmişti. Mutlu oldukları görülen Demet Şener Cenk Küpeli çiftinin ani boşanma kararı sevenlerini de şaşırttı.

cenk-kupeli-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-demet-senerle-neden-bosandi.jpg

CENK KÜPELİ KİMDİR?

Emekli basketbol spikeri Avni Küpeli'nin oğlu olan Cenk Küpeli, 1985’te Ankara’da doğdu. Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan ve eski millî basketbolcu Cenk Küpeli, basketbol hayatına Tav Holding'de başladı. 

Daha sonra kariyerini genel müdür olarak devam eden Cenk Küpeli, 21 Haziran 2019 yılında eski manken Demet Şener’le evlendi.

cenk-kupeli-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-demet-senerle-neden-bosandi-001.jpg

CENK KÜPELİ’NİN AİLESİ KARŞI ÇIKMIŞTI

Eski basketbolcu Cenk Küpeli’nin ailesi, Demet Şener’le evlendiğinde oğullarının nikâhına gelmemişti. Küpeli de yaptığı açıklamada, ‘Arada bir kırgınlık var ancak ilerleyen zamanlarda bu durum değişir.’ açıklamasında bulunmuştu.

Cenk Küpeli’nin ailesi Demet Şener’in oğullarını kendisinden kopardığını vurgulayarak, ailesini hiçe saydığını iddia etmişti. Demet Şener’in eski eşi İbrahim Kutluay’a nispet yaptığını ileri süren Cenk Küpeli’nin ailesi, kendilerinin de yaralandığını açıklamıştı.

Aile, bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini rica etmişti.

2.Sayfa programına konuşan Avni Küpeli, Demet Şener’in kesinlikle İbrahim Kutluay’a nispet yapmak için evlendiğini yineleyerek, evlendikleri günden beri hatta flört ettikleri günden beri oğullarıyla hiçbir şekilde bağlantı kuramadıklarını ve görüşemediklerini belirtmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN