Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerin altında bir hareketlilik var bununla savaşılmaz"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerin altında bir hareketlilik var bununla savaşılmaz"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerin altında bir hareketlilik var bununla savaşılmaz" dedi.

Kayseri’nin Hacılar ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi 1. etap 200 daire temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki törende yaptığı konuşmasında, "Kentsel dönüşüm önemli. Devletimiz güçlendi, insanların refahı arttı. Sağlıksız evlerden çıkmamız lazım. Deprem bölgesiyiz ufak bir sarsıntıda sevdiklerimiz gider" dedi.

Bakan Özhaseki, "Yerin altında bir hareketlilik var, bununla savaşılmaz. Ona uygun hareket edilir. Bizim şehirlerimizi bir an önce yenilememiz lazım. İyi niyetliyiz ve Allah için gayret edeceğiz" diye konuştu.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, "Vatandaşlarımız için risk oluşturan alanların yerine 4 etaptan oluşan proje ile konutlar yapılacak. Proje kapsamında 8 katlı 28 bloktan oluşan 1101 daire yapılacak. Bir adet okul, iki adet ticaret alanı olan bu projenin maliyeti 200 milyon TL civarında olacaktır" dedi.
Konuşmaların ardından Hacılar ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi 1. etap 200 daire temeli atıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN