CHP'li vekilden İmamoğlu'nun toplantısına eleştiri

CHP'li vekilden İmamoğlu'nun toplantısına eleştiri

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıyı "Aranızda bir tek kadın bile yok" sözleriyle eleştirdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'li belediye başkanları ile toplantı yaptı. Toplantıda hiç kadın olmamasına dikkat çeken CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, "Çok çalışın da belki kendinizi affettirirsiniz" dedi.

19-06/30/bekar.JPG

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'li İstanbul ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de toplantıyı Twitter'dan paylaştı.

"ÇOK ÇALIŞIN DA BELKİ KENDİNİZİ AFFETTİRİRSİNİZ"

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu da Keskin'in paylaşımını retweetleyerek konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından dikkat çeken ifadeler kullandı. Bekaroğlu buluşma görüntülerini paylaşarak şöyle dedi:

"Aranızda bir tek kadın bile yok; haydi çok çalışın da belki kendinizi affettirirsiniz!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN