Conor McGregor ikinci rauntta nakavt oldu, salondan koltuk değnekleriyle ayrıldı!

Conor McGregor ikinci rauntta nakavt oldu, salondan koltuk değnekleriyle ayrıldı!

UFC'nin merakla beklenen maçında Dustin Poirier, Conor McGregor'ı ikinci rauntta nakavt ederek ringden galip ayrıldı. 1 yıllık aradan sonra müsabakaya çıkan ve beklemediği bir yenilgi alan Conor McGregor'ın salondan koltuk değnekleri ile ayrılması hayranlarını endişelendirdi. Emekliye ayrılan ünlü sporcu Khabib Nurmagomedov da karşılaşmayı tribünden takip etti.

Ultimate Fighting Championship'in (UFC) Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dhabi kentindeki Yas Adası'nda düzenlenen Conor McGregor ile Dustin Poirier arasındaki maç kısa sürdü. Müsabakanın büyük heyecana sahne olması bekleniren, Dustin Poirier, Conor McGregor'u ikinci rauntta nakavkt etmeyi başardı. Ünlü sporcu Conor McGregor, salondan koltuk değnekleri ile ayrıldı.

esfhocaxyaa4eay.jpg

6 YIL SONRA RÖVANŞI ALDI

İkili arasında 6 yıl önce yapılan karşılaşmayı Conor McGregor, ilk rauntta Poirier'i nakavt ederek kazanmıştı. Bu maç öncesi de Conor McGregor, ''Poirier iyi bir dövüşçü ama benim seviyemde değil, onu yine saniyeler içinde nakavt edeceğim'' açıklamasında bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde emekliliğini açıklayan Khabib Nurmagomedov, mücadeleyi tribünden takip etti. Nurmagomedov, maçın ardından "Seni sen yapan, şampiyonluklara yardımcı olan takımını, ruhunu değiştirirsen, gerçeklikten uzaklaşırsan böyle olur" diyerek McGregor'a göndermede bulundu.

2021-01-24-163208.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN