Danilo Zanna kaç yaşında ve eşi kim? Sempatik tavırlarıyla MasterChef’e renk katıyor

Danilo Zanna kaç yaşında ve eşi kim? Sempatik tavırlarıyla MasterChef’e renk katıyor

MasterChef Türkiye’nin jüri üyelerinden olan İtalyan şef Danilo Zanna, yaşı, saçı, Türk eşi, vefat eden babası, dini çok konuşuluyor. Sempatik tavırlarıyla milyonların sevgilisi hâline gelen Danilo Zanna, MasterChef’in vazgeçilmeyen ismi oldu.

Türk eşi Tuğçe Demirbilek’e aşkı ve işi sebebiyle İtalya’dan kalkıp Türkiye’de yaşayan ve Türk kültürüne adapte olan Danilo Zanna, ülkemizde birçok önemli projelerde yer almış, ‘Danilo ile Tatlı Tarifler’ adında bir de yemek kitabı yazmıştır. Tuğçe Demirbilek-Danilo Zanna çiftinin Zeno Tibet adında bir oğlu vardır…

MASTERCHEF DANİLO ZANNA KİMDİR, YAŞI KAÇ?

15 Nisan 1982’de doğan Danilo Zanna, üç kardeşten en küçüğüdür. Aile restoranlarında çalışarak şeflik hayatına başlayan Danilo Zanna, İtalya'da Gastronomi eğitimi gördü.

Türk Mutfağı ile kariyer yapmak istediğinden dolayı İtalya'dan Türkiye’ye yerleşen Danilo Zanna, Türk ve İtalyan mutfağını harmanladığı bir restoran açtı. Ardından televizyon programlarında çıkmaya başlayan Danilo Zanna, ilk kez ‘Zahide ile Hayata Yetiş’ ismindeki programda yardımcı şef olarak katıldı.

İstanbul Culinary Enstitute'de İtalyan yemekleri workshopları hazırlayan Danilo Zanna, gastronomi öğrencilerine danışmalık eğitimi de verdi. İtalyan İşi, Derya'nın Dünyası, Aşk Zamanı, Elin Oğlu, Görümce, İyi Fikir, Lezzet Akademisi, Lezzetin Şarkısı gibi projelerin içerisinde yer alan Danilo Zanna, ‘Bir İtalyan, bir Hollandalı… 20 şehir, 20 farklı AB projesi’ sloganıyla yola çıkan Avrupa’dan Anadolu’ya Lezzetler programında Wilco van Herpen’le beraber Türkiye’nin farklı kentlerini gezdi.

danilo-zanna-kimdirrrrr.jpg

Planet Mutfak televizyon kanalında kendisi tarafından hazırlanan ve yine kendisinin sunduğu ‘İtalyan İşi’ ismindeki yemek programıyla tanınmaya başlayan Danilo Zanna, Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde İtalyan yemekleri üzerinde çalıştı.

Planet Mutfak’n kapanmasının ardından 2015 itibarıyla ATV ekranlarında yayınlanan yayınlanan ‘Elin Oğlu’ ve NTV'de kendisinin hazırlayıp sunduğu ‘Lezzetin Şarkısı’ ismindeki programlarla sevenleriyle buluştu.

DANİLO’NUN EŞİ KİM?

20 Mart 1981’de Giresun’da doğan Tuğçe Demirbilek, kişisel gelişim ve meditasyonla ilgilidir. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Tuğçe Demirbilek, Danilo Zanna ve oğulları ile ilgili renkli fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Tuğçe Demirbilek’le 2012’de evlenen Danilo Zanna’nın 2013’te doğan ve Zeno Tibet isminde bir oğlu bulunuyor. 2019 yılı itibarıyla şef Hazer Armeni’nin yerine MasterChef Türkiye jüri üyeliğine dâhil olan Danilo Zanna, sempatik tavırları, güleç yüzü ve esprileriyle milyonların sevgilisi hâline geldi.

danilo-zannanin-esi-kimdir.jpg

DANİLO ŞEF MÜSLÜMAN MI?

Danilo Zanna Müslüman değil Hristiyan’dır.

DANİLO’NUN BABASI NEDEN ÖLDÜ?

Dünyaca ünlü İtalyan şef Danilo Zanna’nın İtalya’da yaşayan babası Armando Zanna, Mart 2020’de vefat etti. O dönem acısını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Danilo Zanna, kalbinin çok acı çektiğini söyleyerek, babasını kaybettiğini açıklamıştı.

Bir erkeğin değerlerini, yaşama saygı duymayı ve sevmeyi babasından öğrendiğini vurgulayan Danilo Zanna, sosyal medyada çıkan ‘Babası koronavirüsten öldü’ iddialarına da herhangi bir açıklama yapmamıştı.

danilo-zanna-kimdir.jpg

DANİLO ZANNA SAÇI PROTEZ Mİ?

Danilo Zanna'nın ince tül yapılı bir protez saç kullandığı belirtiliyor. Danilo Zanna'nın saç diplerinin sarımsı bir renkte olduğu ifade ediliyor. Ağartılmış saç olarak tabir edilen bleanched knots, Danilo Zanna'nın saçlarına doğallık özelliği katıyor.

DANİLO’NUN RESTORANI VAR MI?

MasterChef jürisi Danilo Zanna’nın restoranı yok. Ancak ünlü şefin bir restoran açacağı konuşuluyor.

DANİLO’NUN KİTABININ ADI NE?

Danilo Zanna’nın, ‘Danilo İle Mutlu Tarifler’ adında bir yemek kitabı bulunuyor.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN