Doğubayazıt'ta doğalgaz boru hattına saldırı

Doğubayazıt'ta doğalgaz
 boru hattına saldırı

Ağrı'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından doğalgaz boru hattına saldırı düzenlendi. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Akşam saatlerinde Doğubayazıt ilçesi Türkiye-İran karayolunun 23. kilometresi Hallaç mevkinde, Türkiye-İran doğalgaz boru hattına kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası meydana gelen patlamada vanaların hemen kapatılması sonucu yangın söndü. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN