Doğum yapan koronavirüslü kadın uyuşturucu için hastaneden kaçtı

Doğum yapan koronavirüslü kadın uyuşturucu için hastaneden kaçtı

Adana'da koronavirüs testi pozitif çıkan ve 2 gün önce de doğum yapan kadın, uyuşturucu kullanmak için hastaneden kaçtı.

Adana’da 2 gün önce bebeğini doğuran ve yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan kadın, uyuşturucu madde kullanmak için hastaneden kaçtı. Uyuşturucu kullandığı durakta bayılan kadın, polisler tarafından ayıltılıp ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

İddiaya göre, geçen hafta koronavirüs testi pozitif çıkan hamile D.M. isimli kadının tedavisine başlandı.

UYUŞTURUCU İÇİN HASTANEDEN KAÇTI

2 gün önce de bebeğini dünyaya getiren kadın, bebeği kuvözde olduğu sırada uyuşturucu madde kullanmak için Adana Şehir Hastanesi'nden kaçıp merkez Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi’ne geldi.

Buradan temin ettiği uyuşturucu maddeyi otobüs durağında kullanan genç kadın bayıldı. Haber verilmesi üzerine durağa gelen polisler kadını ayılttı. Kadının testinin pozitif çıktığını öğrenen ekipler, kadına dezenfektan sıkıp durağa kimseyi yanaştırmadı.

Genç kadın gelen ambulansla tekrar hastaneye kaldırıldı. Bu sırada bazı vatandaşların kadının yanından aldırış etmeden geçmeleri dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN