ABD bu görüntüleri konuşuyor! Törende bir anda yere kapaklandı

ABD Başkanı Joe Biden, Colorado'daki Hava Kuvvetleri Akademisi'nin diploma töreninde yere düştü. Ülkenin en yaşlı başkanının ikinci dönem için yaşına ilişkin daha fazla endişe yaratması beklenen olay, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

SELMAN CÖMERT

80 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden, mezuniyet töreninde dizlerinin üzerine düşerek tökezledi ve ardından Gizli Servis ve Hava Kuvvetleri yetkililerinin yardımıyla ayağa kalktı.

Başkan Joe Biden, tören sahnesinde üzerine takıldığı bir kum torbasını işaret ettiği görüldü.

Başkanla birlikte seyahat eden bir muhabir, Biden'ın "oturduğu yere dönerken düştüğünü" bildirdi. Habere göre, "Sahnedeki siyah bir kum torbasına takıldığına işaret ettiğini" belirtti.

Yaşı nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan Biden, geçen yıl Air Force One'a binerken merdivenlerde tökezlemiş ve Delaware sahil evinin yakınında bisikletten düşmüştü. Her iki olayda da zarar görmedi.

Dailymail’de yer alan habere göre Biden, birkaç hafta önce Hiroşima'daki Itsukushima Tapınağı'nı ziyaret ederken de tökezlemişti. Biden, indiği merdivenlerde korkuluk olmasına rağmen ona tutunmamış ve düşmüştü.

2024 Başkanlık yarışının kampanya dönemine girerken tökezlemeleriyle tekrar gündeme gelen Biden'ın yaşı sorun olarak değerlendiriliyor. Eğer ikinci bir dönem kazanırsa, Biden yemin ettiğinde 82 yaşında olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir