ABD'deki Suriye Büyükelçiliği'nde tarihi an: Bayrak yeniden göndere çekildi

ABD'deki Suriye Büyükelçiliği'nde tarihi an: Bayrak yeniden göndere çekildi

ABD'nin başkenti Washington'da 2014'te kapatılan Suriye Büyükelçiliği binasında, Suriye Arap Cumhuriyeti bayrağı yeniden göndere çekildi.

Suriye, ABD'nin başkenti Washington'da diplomatik bir zafer kazandı. 18 Mart 2014 tarihinde kapatılan Suriye Büyükelçiliği'nin binasında, Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani'nin katıldığı törenle, Suriye Arap Cumhuriyeti bayrağı yeniden dalgalandırıldı.

Washington'da Suriye Arap Cumhuriyeti bayrağı göndere çekildi.

Suriye Haber ajansı SANA’ya göre, tarihi an olarak nitelendirilen törende, Şeybani bayrağın yeniden göndere çekilmesini "Suriye’nin uluslararası alandaki meşruiyetinin ve diplomatik varlığının teyidi" olarak tanımladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN