ABD'li ünlü milyoner 18 yaşına dönmek için yılda 2 milyon dolar harcıyor

ABD'li ünlü milyoner 18 yaşına dönmek için yılda 2 milyon dolar harcıyor

ABD'li milyoner Bryan Johnson, vücudunun 18 yaşında görünebilmesi için her yıl 2 milyon dolar harcıyor. 45 yaşındaki milyonerin vücudunu 30'dan fazla tıp uzmanı inceliyor.

ABD'li 45 yaşındaki milyoner Bryan Johnson, vücudunu 18 yaşındaki bir gencin vücuduna dönüştürebilmek için her bir organını inceleyen ve test eden 30'dan fazla tıp uzmanından oluşan ekibe yılda 2 milyon dolar harcıyor.

Habertürk'ün aktardığına göre Johnson, sabah 5'te kalkıyor, günde yaklaşık iki düzine takviye gıda alıyor ve katı bir vegan diyetiyle besleniyor.

1-a9rm-jpg.webp

Johnson, bu süreçte bağırsaklarının 33 bin 537 fotoğrafını çekildiğini ve her şeyin izlendiğini belirtti. Kendisi ve doktorları, iki yıl içinde biyolojik yaşını beş yıl gençleştirdiklerini ve artık 37 yaşında bir kişinin kalbine, 28 yaşındaki bir kişinin cildine ve 18 yaşında bir kişinin akciğer kapasitesine sahip olduğunu iddia ediyor.

3-w4pf-jpg.webp

Milyarder girişimci 30'lu yaşlarında, Braintree Payment Solutions'ı kurdu. Ancak Bloomberg'e verdiği demeçte, bir zamanlar bu şirketi kurmak için sürdürdüğü yaşam tarzının kendisini depresif ve intihara meyilli hissetmesine neden olduğunu, bu nedenle vücudunun işleyişini anlamak için bir yolculuğa çıktığını söyledi.

4-eki6-jpg.webp

Johnson, süreç boyunca birkaç biyo-girişim kurdu ve en son 2 yıl önce vücudunu yeniden tasarlamaya karar verdi. Johnson amacının beyninin, karaciğerinin, böbreklerinin, dişlerinin, cildinin, cinsel organı ve saçlarının tıpkı 18 yaşındayken olduğu gibi çalışmasını sağlamak olduğunu söylüyor.

5-tn7a-jpg.webp

Her gün toplam 1977 kalori alan Johnson, sabah rutininin ayrıntılarını anlatan 40 dakikalık bir YouTube videosunda "Ne yemek istediği konusunda zihnime asla danışılmaz, bedenime danışılır" dedi.

Daha önceleri yüzüne enjekte edilen yağ sonrasında alerjik bir reaksiyon geçirdiğini, vücut yağ oranının yüzde 3'e düşmesinin kalp rahatsızlığı riskini artırdığını söyleyen Johnson bunların hepsinin sürecin bir parçası olduğunu öne sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN