ABD'nin eski BM Temsilcisi Nikki Haley'den skandal hareket: İsrail'de top mermisine "Bitirin onları" yazdı

ABD'nin eski BM Temsilcisi Nikki Haley'den skandal hareket: İsrail'de top mermisine "Bitirin onları" yazdı

İsrail'in Gazze'ye olan saldırıları sürerken ABD'nin eski BM Temsilcisi Nikki Haley, İsrail'e yaptığı ziyarette skandal bir olaya imza attı. Haley, İsrail'in kuzeyine yaptığı ziyarette bir top mermisinin üzerine "Bitirin onları" diye yazarak imzaladı. Bu not, sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

ABD'de 2024 başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Parti'den aday adayı olan ve yeterli desteği alamadığı için yarıştan çekilen ABD'nin eski BM Temsilcisi Nikki Haley, İsrail'in kuzeyine yaptığı ziyarette bir top mermisinin üzerine "Bitirin onları" yazması tepkilere neden oldu.

nikki-haley.jpg

İSRAİL'E DESTEĞİNİ TOP MERMİSİNİ İMZALAYARAK GÖSTERDİ

İsrail'in eski BM Temsilcisi Danny Danon, sosyal medya hesabından, Haley'in İsrail'in kuzeyindeki ziyaretine ilişkin bazı fotoğraflar paylaştı. Aynı zamanda ABD'nin eski BM Temsilcisi de olan Haley, burada bir top mermisinin üzerine "Bitirin onları" yazarak imzaladı.

Donald Trump'a rakip olan ancak yeterli desteği alamadığı için başkanlık adaylığı yarışından çekilen Haley, İsrail'e verdiği yoğun destekle öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN