Aşı olana 240 TL kampanyasında izdiham

Aşı olana 240 TL kampanyasında izdiham

Sırbistan'nda bir AVM'nin yaptığı "Aşı olan ilk 100 kişiye 3.000 dinar indirim çeki" kampanyası izdiham yarattı.

Dünyanın birçok yerinde koronavirüsü aşısına karşı ilgiyi artırmak için farklı kampanyalar ve avantajlar sağlanırken Sırbistan’da böyle bir kampanya ortalığı karıştırdı. Çok sayıda insan sosyal mesafe kurallarını yok sayıp aşı olup indirim kuponu için kıyasıya mücadele etti.

Sıbistan’ın başkenti Belgrad’dakİ Usce isimli AVM, tesis içerisinde koronavirüsü aşısı olan ilk 100 kişiye 3.000 dinarlık (yaklaşık 240 TL) indirim çeki verileceğini duyurdu.

AŞI OLANLAR KUYRUĞA GİRDİ

AVM yönetiminin bu açıklamasının ardından bu sabah AVM önünde adeta izdiham oldu. Hem koronavirüsü aşısı olmak için hem de indirim kuponunu kapmak isteyenler adeta birbirleriyle yarıştı. Sabahın ilk saatlerinde kuyruk sırasına yaşlı bireyler girerken AVM içindeki uzun kuyrukta gençlerin de bir hayli istekli olması dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN