Britanya Kolumbiyası'nda helikopter kazası

Britanya Kolumbiyası'nda helikopter kazası

Kanada'da yer alan Britanya Kolumbiyası'nda bir grup kayakçıyı taşıyan helikopterin düşmesi sonucu en az üç kişi hayatını kaybetti. Olayda ayrıca 4 kişi yaralandı. Helikopterin Britanya Kolumbiyası'nın Skeena bölgesinde bulunan yaklaşık 12 bin nüfuslu Terrace kasabası yakınlarında düştüğü belirtildi.

Britanya Kolumbiyası'nda bir grup kayakçıyı taşıyan helikopter, Alaska sınırının yaklaşık 112 kilometre doğusunda Britanya Kolumbiyası'nın Skeena bölgesinde bulunan yaklaşık 12 bin nüfuslu Terrace kasabası yakınlarında düştü.

Reuters'ta yer alan habere göre yetkililer olayda en az üç kişinin hayatını kaybettiğini, dört kişinin ise yaralandığını belirtti.

British Columbia Acil Sağlık Hizmetleri, yaralanan dört kişinin durumu kritik olarak Terrace'taki Mills Memorial Hastanesi'ne kaldırıldığını bilidirdi.

Kayak gezisini organize eden şirketin sözcüsü Tamara Little, helikopter içerisinde kaç yolcu ve mürettebatın bulunduğunu ve kazadan sonra kayıp kişiler olup olmadığını bilmediğini söyledi.

Yerel saatle 16.00 sıralarında meydana gelen kazanın nedeni veya koşulları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN