Bu yolda araba sürmek büyük cesaret istiyor! Ne bisiklet ne kamyon ne araba... Asıl ilginç olan kaza olmaması

Sosyal medyada paylaşılan kuralsız yol kısa süre içinde viral oldu. Görüntülerde hiçbir aracın kural tanımaması ilginç yorumlara ev sahipliği yaptı. Ne bisiklet ne kamyon ne araba... Bu yolda araba sürmek büyük cesaret istiyor. Asıl ilginç olan kaza olmaması...

Sosyal medyada viral olan bir video, Hindistan'da trafik kurallarının göz ardı edildiği kaotik bir manzarayı gözler önüne serdi. Görüntülerde, bisikletler, kamyonlar, otobüsler ve arabaların, kafalarına göre şerit değiştirerek veya öncelik tanımadan ilerlediği görüldü.

resim-2024-03-04-142953316.png

Hindistan'da trafik yoğunluğu ve kurallara uyum konusundaki sıkıntılar sık sık gündeme geliyor. Ancak bu video, bu sorunun ne denli büyük boyutlara ulaştığını gözler önüne serdi.

Videoda, trafiğin tıkandığı anlarda araçların sağa sola manevra yaparak ilerlemeye çalıştığı, sürücülerin kornalarla birbirlerini uyarmaya çalıştığı görülüyor. Videoya “Asıl ilginç olan kaza olmaması” “Hindistan'da herhangi biri herhangi bir kurala uyuyor mu?” Gibi yorumlar geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN