Clinton ve Bush'dan Ukrayna kilisesine ziyaret

Clinton ve Bush'dan Ukrayna kilisesine ziyaret

Eski ABD Başkanları'ndan, Bill Clinton ile George W. Bush bir araya gelerek, bir Ukrayna kilisesine ziyarette bulundu. İki başkan kiliseye Ukrayna'nın ulusal çiçeği olan ayçiçeği buketleri koydu.

Demokrat Partili eski ABD Başkanı Bill Clinton ile Cumhuriyetçi Partili eski ABD Başkanı George W. Bush bir araya gelerek, Chicago kentindeki Saints Volodymyr ve Olha Ukrayna Katolik Kilisesi'ni ziyaret etti. İki başkan, Ukrayna'nın ulusal çiçeği olan ayçiçeği buketleri bıraktı.

Clinton ve Bush ziyaretle ilgili “Amerika, özgürlük ve baskıya karşı mücadelesinde Ukrayna halkıyla birlikte duruyor” mesajını paylaştı.

Ukrayna kökenli vatandaşların çoğunlukta yaşadığı kentlerden biri ve Kiev’in kardeş kenti olan Chicago’daki kiliseden yapılan açıklamada “Amerika Birleşik Devletleri'nin iki eski başkanı, Ukrayna'ya desteklerini ifade etmek için Katedralimize geldi. Teşekkürler Sayın Başkan Bush ve Sayın Başkan Clinton” ifadeleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN