Doktorlar bile artık yapmamasını söyledi! O dinlemedi: 62 yaşındaki adam 217 kez Kovit-19 aşısı yaptırdı

Doktorlar bile artık yapmamasını söyledi! O dinlemedi: 62 yaşındaki adam 217 kez Kovit-19 aşısı yaptırdı

Doktorlar, artık yapmaması gerektiğini söyleyerek yaşlı adamı uyardı! Ancak uyarılara aldırış etmeden 217 kez Kovit-19 aşısı oldu...

Almanya'da 62 yaşındaki bir kişi, doktorların uyarılarına rağmen koronavirüs aşısını 217 kez yaptırdı. Lancet Enfeksiyon Hastalıkları dergisinde yer alan bir makalede, aşıların 29 ay aralıklarla satın alındığı ve uygulandığı bilgisi paylaşıldı. Erlangen-Nuremberg Üniversitesi araştırmacıları, adı açıklanmayan bu Alman adamın herhangi bir semptom yaşamadığını belirtti. Yaşlı adamın, herhangi bir koronavirüs belirtisi olmamasına rağmen tekrar tekrar aşı olmak istediği kaydedildi.

German man vaccinated against COVID-19 217 times

Üniversitenin mikrobiyoloji bölümünde görevli Doktor Kilian Schober, vakayı dergide yayınlanan makale ile öğrendiklerini ifade ederek, "Daha sonra kendisi ile iletişime geçtik ve kendisini bazı testler için Erlangen’e davet ettik. Kendisi de çok ilgi gösterdi" şeklinde konuştu.

Yaşlı adamdan kan ve tükürük örnekleri alınırken, daha önce alınan donmuş kan örnekleri de incelendi. Schober, "Biz bu incelemeleri yaparken yeniden korona aşısı olmak istedi. Daha sonra bu numuneleri, bağışıklık sisteminin aşıya nasıl tepki verdiğini kesin olarak belirlemek için kullanma fırsatımız oldu" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN