Eşinin ölümünden Putin'i suçlamıştı! Navalny’nin eşinin sosyal medya hesabı askıya alındı

Eşinin ölümünden Putin'i suçlamıştı! Navalny’nin eşinin sosyal medya hesabı askıya alındı

Kaldığı cezaevinde hayatını kaybeden Rus muhalif lider Aleksey Navalny'nin eşi Yulia Navalnaya'nın X hesabı askıya alındı. Yulia Navalnaya eşinin ölümünün ardından sosyal medya hesabından paylaştığı videoda eşini Rusya lideri Putin'in öldürdüğünü iddia etmişti.

Rusya’da 16 Şubat'ta tutuklu bulunduğu cezaevinde hayatını kaybeden Rus muhalif lider Alexei Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya’nın sosyal medya hesabı, sosyal medya platformu X tarafından askıya alındı. Navalnaya’nın hesabına giriş yamak isteyenler, “Hesap askıya alındı” uyarısı ile karşılaştı. Navalnaya’nın hesabı açtıktan 1 gün sonra askıya alınırken hesabın neden askıya alındığına dair bir açıklama yapılmadı.

"EŞİMİ PUTİN ÖLDÜRDÜ"

Navalnaya, eşinin ölümünün ardından sosyal medya hesabından paylaştığı 9 dakikalık videosunda Putin'in eşini öldürdüğünü ve kendisinden eşini, çocuklarından da babalarını aldığını söyledi. Navalnaya, "Putin benden sahip olduğum en değerli şeyi aldı. En yakın ve en sevdiğim insanı. Ama Putin sizden Navalny'yi de aldı. Putin sadece Alexei Navalny'yi öldürmekle kalmadı , onunla birlikte umudumuzu, özgürlüğümüzü, özgürlüğümüzü ve geleceğimizi de öldürmek istedi. Rusya'nın farklı olabileceğinin, güçlü olduğumuzun, cesur olduğumuzun, inandığımızın, umutsuzca savaştığımızın ve farklı yaşamak istediğimizin en iyi kanıtını yok etmek ve ortadan kaldırmak istedi" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN