Fransız dergisinden Kahramanmaraş depremi için tepki çeken paylaşım

Fransız dergisinden Kahramanmaraş depremi için tepki çeken paylaşım

İslam dünyasına karşı daha önce yaptığı paylaşımlarla bilinen Fransız Charlie Hebdo dergisi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlere ilişkin sosyal medyada nefret suçu teşkil eden paylaşımda bulunarak tepkilerin odağı oldu.

Daha önce Hazreti Muhammed'e yönelik şekilde hakaret içeren karikatürler yayımlayan ve İslam dünyasından büyük tepki toplayan Charlie Hebdo, bu kez de binlerce kişinin hayatını kaybettiği ülkemizde gerçekleşen Kahramanmaraş'taki iki depremi nefret diliyle karikatürize etti.

Derginin resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan Türkiye'de deprem başlığıyla yapılan paylaşımda, yıkılan binalar ile devrilen bir aracın bulunduğu çizimin üstüne, "Tank göndermeye gerek yok" yazıldı. Derginin günün çizimi notuyla paylaştığı nefret paylaşımı sosyal medyada büyük tepki topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN